eSky / Hvor kan jeg flyve hen?

Hvor kan jeg flyve hen?

Tjek hvilke lande du nemt kan rejse til.

Tjek hvad farverne på kortet betyder:

███ Grøn – et land åbent for rejser. COVID-19-test eller karantæne er ikke påkrævet.

███ Lysegrøn – et land, der er åbent for rejser med et COVID-19-testkrav.

███ Gul – land åbent for rejser med et COVID-19-testkrav og karantæne ved ankomsten.

███ Orange – kun tilbagevendende borgere og dem, der opfylder strenge krav, kan rejse til dette land.

███ Grå – rejserestriktioner i dette land er ikke kendt eller offentliggjort af landets myndigheder.

Tjek attraktive flytilbud ud

At rejse er billigt! Under fanen “Tilbud” finder du de bedste flytilbud til enhver del af verden. “Tilbud” er et sted, hvor du hver dag finder alle attraktive flytilbud fra forskellige flyselskaber på ét sted. Uanset om du ønsker at rejse til et land i Europa eller på den anden side af havet, er “Tilbud” et sted, hvor du nemt og hurtigt kan finde den bedste løsning for dig.

Vælg den bedst egnede forsikring

Uanset hvor du rejser til, er det altid godt at tegne den rigtige forsikring. En velvalgt forsikringspolice vil gøre din rejse sikker og give dig ro i sindet. I vores tilbud finder du to typer forsikringer, der sikrer bekvemmelighed både før og under rejsen. Du vil også være i stand til at annullere turen af private årsager. Forsikring er et grundlæggende element af enhver tur.

Se de nuværende rejseregler

Det er nemt og sikkert at rejse under pandemien, så længe du har adgang til opdaterede oplysninger om de nuværende restriktioner. På webstedet “Rejserestriktioner” kan du øjeblikkeligt kontrollere reglerne for rejser i ethvert land i verden. Med blot et par klik får du adgang til alle de oplysninger om rejseregler, du har brug for at vide under pandemien. Ud over vigtige oplysninger om restriktioner kan du på hjemmesiden også kontrollere visumkrav samt hurtigt købe en eVisa.

Hvor kan du flyve hen uden en test og karantæne?

Rejser under COVID-19-pandemien er ikke så vanskelige at planlægge, som det kan synes ved første øjekast. Ganske vist har coronavirus ændret vores planer for rejser og andre ture. Men at booke fly og hoteller samt selve turen behøver ikke at være så kompliceret.

COVID-19-pandemien: Hvor du kan tage hen

Da vaccinationer mod COVID-19 er startet i mange lande rundt om i verden, indfører lokale myndigheder nye regler for at krydse grænser, karantæne eller en præsentation af en COVID-19-test ved grænsen. Mens det indtil for nylig var vanskeligt at finde et land, hvor du kunne flyve hen uden en test eller karantæne, bliver listen over lande, som du kan komme ind i efter en vaccination uden yderligere procedurer, stadig længere og længere.

At rejse efter vaccination uden at skulle have et COVID-19-testresultat eller gå i selvkarantæne er ikke den eneste mulighed for at rejse til udlandet. Der er også lande, hvor du kan flyve hen uden at være vaccineret, hvor karantæne ikke er obligatorisk samt, hvor procedurer i lufthavnen heller ikke er komplicerede. Så hvad er listen over lande, hvor du kan rejse sikkert og frit, selvom coronavirus stadig er hos os?

Liste over lande, du kan rejse til uden karantæne og en test

Hvor kan jeg tage på ferie under pandemien? Da listen over lande, som du kan flyve til efter vaccination uden karantæne og test, ændrer sig dynamisk, har vi udarbejdet et interaktivt kort, der konstant opdateres. Takket være det kan du nemt tjekke, hvilke lande der accepterer vaccinerede rejsende eller, hvor der ikke skal fremvises et certifikat, der bekræfter, at personen har modtaget et negativt testresultat.

Sådan finder du ud af, hvor du kan flyve hen uden en test

Hvordan finder man ud af, hvor man kan flyve hen uden en test, og hvilke lande der accepterer vaccinerede rejsende uden obligatorisk selvkarantæne? For at resultaterne skal være fuldt pålidelige, skal du først og fremmest finde ud af, om du allerede er fuldt vaccineret med alle de nødvendige doser af vaccinen. Derudover skal du også angive statsborgerskab og afgangsland, hvis det er forskelligt fra standard, såvel som typen af ​​rejsen – uanset om du vil flyve til et andet land eller planlægge en indenrigsrejse. Når du har angivet alle informationerne, viser det interaktive kort alle oplysninger og regler, når det kommer til at krydse grænserne og de relaterede COVID-19-restriktioner. For at tjekke dem skal du bare holde musen hen over det valgte land på kortet for at se de generelle regler for ankomst og derefter klikke for at se de detaljerede krav. Udover oplysninger om, hvorvidt det er muligt at flyve til et givet land uden test og karantæne efter vaccination, vil kortet hjælpe dig med at finde ud af, om og i hvilke situationer i det valgte land, du skal dække mund og næse med en maske.

Det er bedst at tjekke regelmæssigt, hvor vaccinerede eller ikke-vaccinerede personer kan rejse hen uden test og selvkarantæne og planlægge dine rejser baseret på informationen fra vores interaktive kort. Hvis den valgte destination kræver yderligere procedurer, vil kortet hjælpe dig med at forberede dig ordentligt, så du kan komme afsted og udforske verden uden bekymringer!

Begrænsede tilbud med 40% rabat

kun for abonnenter

Download vores app og planlæg nemt dine rejser

  • Den bedst bedømte app i rejsekategorien
  • Nye daglige tilbud lige ved hånden
  • Alle dine bookinger samlet ét sted