eSky / Rejseforsikring

Rejseforsikring skræddersyet til dine behov.
Nyd en problemfri rejse!

Hvordan vælger jeg den rette rejseforsikring?

Problemfri rejse

Den væsentlige forsikring, der vil lade dig nyde din rejse uden unødig stress, er en grundlæggende rejseforsikring. Du kan købe den, når du booker din flyrejse eller uafhængigt.

Før rejsen

Hvis du allerede har booket din rejse, kan du også købe en rejseafbestillingsforsikring, som refunderer din rejseafbestillingsomkostninger, hvis der opstår uventede begivenheder.

For alle risici

Ved at købe din flyrejse på eSky har du mulighed for at tilføje den særlige All Risk-forsikring, mens du foretager en reservation. Dette giver dig mulighed for at annullere din rejse af personlige årsager, der kan gøre rejsen umulig.

Rejseforsikring

Rejseforsikring

Beskyttelse mod uventede situationer, der kan finde sted under rejsen. Det er en nødvendig forsikring for folk, der rejser, især for fritid, sightseeing eller for ikke-professionel udøvelse af sport (f.eks. skiløb).

Hvad får du ud af at købe en rejseforsikring?

 • Dækning af lægeudgifter i udlandet
 • Dækning af udgifter til sygetransport
 • Erstatning for mistet eller stjålet bagage
 • Alkoholklausul inkluderet i prisen

Rejseforsikring giver dig mulighed for at hvile og nyde turen. Du kan købe den, mens du booker dit fly på vores hjemmeside, på din eSky-konto eller separat til enhver rejse. Forsikringsbetingelserne og vilkårene varierer afhængigt af den valgte mulighed: international rejse eller indenrigsrejse.

All Risk-forsikring

All Risk-forsikring

Beskyttelse mod tab af penge, hvis du har brug for at aflyse din rejse.

Med den valgte forsikring får du en refusion:

 • af enhver dokumenteret personlig årsag f.eks. mistet job, eksamen, sygdom hos din hund eller kat
 • i forbindelse med sygdom hos dig eller dine pårørende
 • på 90 % af prisen på flybilletten.

Denne særlige forsikring giver dig fuld mulighed for afbestilling inden afrejse af personlige årsager, der gør rejsen umulig og ikke er angivet i ansvarsfraskrivelserne. Den er tilgængelig for eSky-kunder, mens de booker billetter på hjemmesiden.

All Risk-forsikring med mulighed for afbrydelse af rejsen

All Risk-forsikring med mulighed for afbrydelse af rejsen

Beskyttelse mod tab af penge på grund af aflysning eller afbrydelse af din rejse.

Med den valgte forsikring får du en refusion:

 • af enhver dokumenteret personlig årsag (f.eks. mistet job, sygdom hos den forsikrede og deres pårørende),
 • på 90 % af prisen på flybilletten – aflysning før afrejse,
 • dækker omkostningerne ved en ny billet på op til 500 € og en 20 € refusion for hver ubrugt dag – aflysning under rejsen.

Gælder for personlige årsager, der gør rejsen umulig og ikke er angivet i ansvarsfraskrivelserne. Den er tilgængelig for eSky-kunder, når de booker billetter på hjemmesiden.

Hvorfor er det værd at tegne en rejseforsikring?

Rejseforsikring sikrer en problemfri rejse. Find ud af hvordan!

Hvorfor købe forsikring? Svaret er enkelt: for at have ro i sindet! Forsikring yder hjælp og refusion i mange uforudsete situationer. Skal du på ferie med børn? Du skal ikke bekymre dig om at se en læge, når nogen bliver syg. Booker du en billet til en langdistancerejse? Du skal ikke bekymre dig om at få dine penge tilbage, hvis den ikke finder sted. Der er mange fordele, men det hele kommer ned til én ting – med en forsikring kan du fuldt ud nyde din rejse.

Hvordan køber jeg en billig rejseforsikring? Øverst på hjemmesiden finder du en søgemaskine, hvor du bare skal indtaste de nødvendige oplysninger. I løbet af få sekunder finder du ud af, hvor meget din forsikring vil koste, og så kan du købe policen. Hvordan køber jeg en rejseafbestillingsforsikring? Du kan købe en rejseafbestillingsforsikring op til 5 dage efter booking af din rejse. På den anden side er en All Risk-afbestillingsforsikring kun tilgængelig, når du booker en flybillet på eSky. Denne forsikring giver mulighed for refusion i tilfælde af aflysning af rejsen på grund af dokumenterede personlige årsager.

Hvordan får man kompensation, hvis der sker noget uforudset under rejsen? Du behøver kun at anmelde skaden og følge oplysningerne i forsikringspolicen. Mange uventede begivenheder, såsom tab eller beskadigelse af bagage, er dækket af en rejseforsikring. Takket være forsikringen vil din rejse ikke medføre ekstra omkostninger i sådanne situationer. Med en billig forsikring er du i stand til at nyde en problemfri rejse.

Vigtige dokumenter

Rejseforsikring

International

Generelle vilkår og betingelser for rejseforsikring
Download file

Indenrigs

Generelle vilkår og betingelser for rejseforsikring
Download file

All Risk-rejseafbestillingsforsikring

All Risk-rejseafbestillingsforsikring

Generelle vilkår og betingelser for All Risk-rejseafbestillingsforsikring
Download file

All Risk-rejseafbestillings- eller afbrydelsesforsikring

Generelle vilkår og betingelser for All Risk-rejseafbestillings- eller afbrydelsesforsikring
Download file

Anden forsikring

BASIC-rejseafbestillingsforsikring

Generelle vilkår og betingelser for BASIC-rejseafbestillingsforsikring
Download file

Bagageforsikring

Generelle betingelser for bagageforsikring
Download file

Forsikringsagenten, der betjener denne gruppeforsikring, er We Care Insurance Sp. z o.o. med hovedkvarter i Katowice (40-265) på Murckowska gade 14A.

Hvorfor er en rejseforsikring så vigtig?

Forsikring giver dig mulighed for at beskytte dig mod forskellige uforudsete begivenheder under rejsen og undgå ekstra omkostninger. Det giver dig ro i sindet og sikrer, at du kan koncentrere dig om hvile og afslapning under rejsen.

Hvor køber jeg en rejseforsikring?

En grundlæggende forsikring for turister, også kendt som en rejseforsikring, kan købes via eSky. Det er muligt enten at tegne en forsikring direkte, mens du booker en flybillet, at købe den senere eller separat på hjemmesiden.

Hvilken rejseforsikring skal jeg vælge?

Den grundlæggende beskyttelse under rejsen leveres af en rejseforsikring. Den garanterer godtgørelse af omkostninger og ydelse af bistand i tilfælde af de fleste uforudsete begivenheder. Derudover kan du købe en rejseafbestillingsforsikring og en All Risk-afbestillingsforsikring.

Hvad dækker en rejseforsikring?

Omfanget af rejseforsikringen afhænger af rejsens art og formål. En sådan forsikring dækker altid tredjepartsansvar og ulykkesforsikring og kan også dække andre områder f.eks. i tilfælde af internationale rejser, udgifter til lægebehandling og lægetransport.

Hvordan virker en rejseforsikring?

Rejseforsikringen virker, når en begivenhed, der falder ind under dens omfang, finder sted (f.eks. et lægebesøg i udlandet, beskadigelse af bagage osv.). I dette tilfælde skal du anmelde skaden og følge oplysningerne i forsikringspolicen.

Begrænsede tilbud med 40% rabat

kun for abonnenter

Download vores app og planlæg nemt dine rejser

 • Den bedst bedømte app i rejsekategorien
 • Nye daglige tilbud lige ved hånden
 • Alle dine bookinger samlet ét sted